MMMMmmmmmm...har jag gått å blivit gammal..

Gårdagen var en mysig dag . Jag började morgonen med att komma försent :(  (vi hade planeringsdag så bossen var där)oj oj !!!..Dagen flöt på bra ,Fick mycket gjort . Vi hade sen ett tag tilllbaka bestämt att vi skulle fira av en fd arbetskolega som slutar på eget begär . Köksan på jobbet hade gjort super god paj mums!!! Å alla hade tagit med sig vad de ville i drickbart till maten .. Jag hade faktiskt köpt cider ,kvällen till ära..
Sen for vi in på Zans å Spa på köpmangatan,det var ett super trevligt ställe.Litet men mysigt o snyggt o väldigt trevliga tjejer som jobbar där. Då var kl 18 när vi for in ,mmm kul en helkväll för en gång skull ute på stan var planen.Bubblade o drack o åt snacks . Vi skulle vara iordning gjorda kl 20.30 var det sagt . Men med tjejer så funkar aldrig tiden ! Det blev lite stressat för det 10 pers skulle dela på 2 !!!! duschar o 3 Små utrymmen till omklädningsrum.
Å mitt i allt så brände jag mig på halsen av platttången ! Shit va ont det gjorde ! Idag ser det mest ut som ett sugmärke,jo man tackar ! Allt för att det ska synas att jag inte är singel !! JO jO !!
Sen i väg till Casinot ! What !! Där var det mskn i sina bästa år o vi :(  Ja vi blev där till 23 . Då hade jag gäspat i över en timme!! Dags att krypa till kojs . å det gjorde jag med ,sängen var väldigt skön kl 24 ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0