Helgens härligheter!!!

I lördags så for vi ut på en undanskymd badplats uet på Tynderö . Vi ,Sandra Amanda Nellie <Stefan .mamma sofia ,Josef och jag, var där hela dagen. Solen brände våra kroppar ,på vissa mer än andra,men ett dopp blev det iaf fär mig!!

Söndagen så bar det av till Galtström. Det var samma gäng denna gång medd. Vi avslutade på Berga äm en gång.
Underbar o mysig helg. Nu när detta väder har kommit så fattar jag inte varför inte mina semester veckor ligger nu!
 

R.I.P Jacko


Härliga 3 dagar!!

I måndags så var jag i mycket  trevligt sällskap och åt ute. Vi snackade en massa härligt gossip och åt bra. En bra kväll med mycket som blev avklarat och utagerat.
Tisdagen var inte sämre den. Vi firade en kollega som hade fyllt år. Vi satt på tant och fröken nåt .. minnet sviker ibland;) Här i stan var det iaf. hi hi hi .. God macka och trevligt sällis. 

I dag så efter jobbet så bar det ut till Berga för att intaga en supergod middag med efterätt. Strax efter var det bad i 1h . Inte för mig dock! För garderoben hade visst gjort mina badkläder mycket mindre! De passade i fjol ..hua ligen !!! Må köpa nya till helgen! 

Hoppas veckan fortsätter i samma spår!!!! 
Sol och härliga dagar !!! Me love it!!  

Nya bilder på lgh!!



Köket!!!!





Badrummet!!!!

grattis Sofia!! 11 år idag !!!




Pyss vi är på väg ...

GLAD MIDSOMMAR!!!!


Förbannad Bredband !!!!

Jag flyttad i maj och sa upp mitt abonnemang hos bredband2 . Nu har jag inte bara fått en faktura utan två + en påminnelse av att jag inte har betalat den innan !!!
Jag har ringt mailat dem för ett svar ,för alla kan ju fela anser jag, men tror ni att de har givit mig ett svar tillbaka. NOPP !!!

Vilka jävla idioter !!

När jag då ringer idag ,för jag har en ledig dag , så svarar deras svarare att de är from kl 11 på utbildning . ! Kyss mig ! Utb dagen innan midsommar ,, vad ska de lära sig då ? Vilklen nubbe som passar bäst till sillen ??
Sicka j&%¤La idioter !
Nu har jag skickat dem ett argt mail undra om de kommer att svaara då ???

Man kan ju undra vad vissa håller på med !?


Lite av varje bilder ..



Fias skolavslutning



Amanda o Nellie i hoppborgen...



Amanda i godis bilen...



Vi väntar på att Bruce S ska komma ut från hotellet ..Vi var visst inte själva..Vi gav upp !!!

Amandas födelsedagsrum när hon kom hem f skolan.




Grattis min lill bäs !!!  15 år !!

regn!!

OM du tittar ut nu så regnar det säkert där du är ,om inte så kom till Svall för här öser det ned !!!
Men det hindrade inte mig för en regning men härlig och avkopplande prommis . Nog för att den inte var på så himla många m/s el km/h men den var skön!!
Jag hade nog gåttt i ca 5 min då min första andpaus var. Stannade o kollade så att det inte var någon som var bakom mig så jag själv fick chansen att andas djupt o högt för att få tillbaka syret i blodet !
Att jag hade en dålig kondis det visste jag men en sådan dålig ...SHIT !!!!

Ja det är bara att starta om så att säga.. men förbenat skönt var det iaf . den varade iaf i 1 h ...

Vilken Härlig kväll!!

Amanda hade sin 15 års dag igår. Massor med människor kom . Det fanns fika och tillbehör att intaga. Hon blev överöst med presenter och allt tyckte hon var super bra !!
Hon har snart sommarlov min bäbis . Sedan så börjar hon i 9 an ..Fattar ni !!! Min yngsta ! Ops ...

Idag blir det väldans lugnt ! En kvälls prommis ska jag inta om jag inte hinner somna på soffan först ..

TACK alla ni som var på någotsätt delaktig i Amandas dag !!!

Super great !!!

Firar!!

Imorgon onsdag den 10 juni för 15 år sedan så kom min minsta dotter till världen !!!
Vi for in som ikväll kl 21.30 och hon kom till världen 00.02!!! Snabb ut var hon min lill tjej på 4140g och 51 cm lång .. Min lilla bäs!!Hon är det fortfarande faktiskt !!!Bääääässsis... 

Så nu har vi varit och handlat det sista eller det första kan man säga ,fikat tills imorgon är klart !!! Hon vill ha marängsviss!!!! och en hel del kakor yummi !!!!! 

Så ikväll finns jag och Amanda framför spisen ett litet tag iaf .. 

Grattis Kärleken !!

Idag fylle´r du år  idag är det din dag !!

Grattis Stefan Puss & Nyp i stjärten !!

STHLM

Helgen spenderas i storstan. Vi tog in  på hotell i kungenskurva. Denna helg handlar bara om shopping till lgh och fira Stefans 3´# ! års dag som infaller imorgon !!

Idag på självaste Sverige dagen så firade vi med mor obror med. Prommenerade runt hela innerstan och det slutade nästan med att vi fick se BRUSAN .. JA ja mensann ... Stod där utanför hans hotell som en skock fårskallar o kollade på när någon vakt sa : Snälla backa lite mera!!
Men tydligen så var det nån Jaysson som kom ut å skrev autografer,,Vem det nu var .. Människorna blev lite som galna när han kom o ville fota han, Fattar inte det var ingen som frågade mig !!!! ;)
 
Efter ett tag så struntade vi i vakten som skrek o tog våra appostlahästar  för fortsättning till Djurgårn. Där satt vi oss på ett super mysigt ute ställe:Josefines tror jag att det heter. Satt i mysiga soffor o smuttade på nåt gott !!!
Synd bara idag att det har varit ömsomt kallt/varmt !!! Mestadels det första tyvärr,,.

Nu har vi lämnat av bror o  mor och nu ska vi strax äta. Sedan blir det en härlig kväll med min KÄRLEK .. Hoppas man inte hinner somna först bara !!!


Imorgon shopping .Tjing !!!


KUl!!

Idag så träffade jag en av mina bästa kompisar . Hon var på jobbet en sväng När jag träffade henne s¨insåg jag att shit va längesen det var sistens.Jag fick en liten men snabb stund med henne .....pstt!!

Hon klagade på stavning i mina blogginlägg, men till mitt försvar är att jag har himla bråttom varje gång jag skriver. Snabbt snabbt o super lim kan även torkas med hårblås..eller??

Just nu så sitter jag och skriver jobb"saker".. Blä vad  himla jobbigt !!
Hmm
men imorgon så drar jag till sthlm , trodde in i det sista att min minsta skulle med men ack vad jag bedrog mig.. S%¤#" unge !!!!!
What ever..


köpstopp!!! I svalls kommun

Idag på jobbet fick jag höra av chefen att nu var det stopp!!!!

PÅ både inköp av allt det pedagogiska till barnen och inte nog med det så är det nu även vikariestopp!!!!
Det första är dåligt . Men det sista är en total katastrof!!!
Vi inom förskolan har ett behov av våra springvikarier. När någon är sjuk så måste vi ta in någon för att inte gå på knäna. Men nu så blir det exremt slitna jeans.. Hoppas att det hävs snart Annnars så undrar man var detta kommer att bära.

Sthlm!

Fredag far jag o Stefan till sthlm ! Det ska bli underbart man kan hoppas på fint väder bara. Annars så blir det för J-la dyrt !!!

Han far imorgon till Kiruna o sedan möts vi på Arlanda-.

planering

Nu ikväll så håller vi på att planera våran semester!
vi ska åka ned till blekinge i ca en vecka sedan efter det så åker vi till Leksand för att vara där i någon dag. Men när man planerar så vill man gör adet mesta men tyvärr det mesta kostar.
Vi skulle vilja bo rätt ok ,Japp där steg kostnaden med ca en tusenlapp !!!
Blä !!!

Men nere i Ronneby så är det gratis !!! Härligt !!! Boendet iaf .. man har väl en pappa som man kan bo hos  !!!! LOvely!!!


Hur som have så kommer semestern att bli mysig bara hoppas på fint väder !!

Tjing!!

RSS 2.0