STHLM

Helgen spenderas i storstan. Vi tog in  på hotell i kungenskurva. Denna helg handlar bara om shopping till lgh och fira Stefans 3´# ! års dag som infaller imorgon !!

Idag på självaste Sverige dagen så firade vi med mor obror med. Prommenerade runt hela innerstan och det slutade nästan med att vi fick se BRUSAN .. JA ja mensann ... Stod där utanför hans hotell som en skock fårskallar o kollade på när någon vakt sa : Snälla backa lite mera!!
Men tydligen så var det nån Jaysson som kom ut å skrev autografer,,Vem det nu var .. Människorna blev lite som galna när han kom o ville fota han, Fattar inte det var ingen som frågade mig !!!! ;)
 
Efter ett tag så struntade vi i vakten som skrek o tog våra appostlahästar  för fortsättning till Djurgårn. Där satt vi oss på ett super mysigt ute ställe:Josefines tror jag att det heter. Satt i mysiga soffor o smuttade på nåt gott !!!
Synd bara idag att det har varit ömsomt kallt/varmt !!! Mestadels det första tyvärr,,.

Nu har vi lämnat av bror o  mor och nu ska vi strax äta. Sedan blir det en härlig kväll med min KÄRLEK .. Hoppas man inte hinner somna först bara !!!


Imorgon shopping .Tjing !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0