UTtråkad

Sitter i soffan o bara inväntar s'ängen känns det som. Finns lixom inget att göra,allt känns tröstlöst.
EnsAm och väldigt uttråkad.
Men det blir bättre ,det vet jag.  

Imorgon efter jobbet så far jag o hämtar bägge kidsen med syrrans hjälp och sedan kommer kärleken hem iofs bara för ett kort tag,han ska på julbord på kvällen.Så vi lär bara ses i dörren och pyssa på varandra lite innan vi skiljs åt . Fast vi kommer att vakna ihop. Å det är värt mycket just nu. Behöver ha någon som puttar upp mig från sängen när toan hägrar ;)

Helgen så ska vi gå på skyltsöndag och dagen innan så ska vi baka förmodar jag ,samt göra jul i vårat hem.

Magen växer känns det som ,Ryggen blir sämre och då även humöret och fogarna.shiiiit...


Ja vi får se hur länge man jobbar 75% . kanske blir mindre o mindre ju närmre tiden kommer.

god morgon Torsdag

Klev upp tidigt idag. Egentligen vet jag inte varför men så blev det. Nu ska jag sätta mig på bussen ,det kommer att bli en upplevelse. För det kan man säga var längesen jag åkte till jobbet med buss.
Ikväll blir det lugnt ev volley trn för tjejerna kanske bero på om min kropp orkar.

Pst du efterlängtad min goding.

När katten är...

Idag kom jag hem till en ensam o svart o tyst lgh.
 Iofs var jag genomblöt av allt regn som hällt ned från Guds himmel idag så jag var inte världens vackraste när jag klev in genom dörren till oss.

Men jag var själv ,ja ja förutom katten ,han med såg ut som en ned dränkt katt .,Hmm jo han är ju en sån så..HAN SKA JU SE UT SOM EN SÅN MED efter 9 h ute i regn o rusk.

Men åter jag är själv ,inte direkt trevligt men men så blir det ibland. KOm hem slängde jackan på golvet,låtit disken stått sovit i nån timme och bara suttit i luren den första timmen.
Hmmmm......................

Iofs så låter det som det brukar vara ,fast katten är hemma. Alltså ingen skillnad,Kom hem  !!!!!


Bloggtorka!!!

Har verkligen inte orkat skrivit nu på några dagar.
Visst händer det saker som te.x att jag har blivit mycket rundare, volleytjejerna har vunnit några matcher nu,att jag ska på volley fest till helgen hos syster, att vi var och åt på chao Pra...(nåt) Alla mina goa tjejer var med, att jag har gått ned till 75 % på jobbet, och att min kärlek ska lämna mig för några dagar för sthlm på jobb och han kommer att vara otroligt saknad när han åker, att jag en gång i veckan får massage för min onda rygg.

Men som sagt va Bloggtorka har jag!!!!!

Ny design....

Vad tycker ni?

här är vi nu.....

Gravid vecka 33

Illustration: Svenska Grafikbyrån Förstora bilden
Illustration: Svenska Grafikbyrån Förstora bilden

Barnet

När man mätt aktiviteten i hjärnan har det visat sig att det händer saker även när barnet sover. Kanske drömmer det redan. Nu kan barnet skapa röda blodkroppar och underhudsfettet lagras. Bebisen uppfattar ljus och mörker, natt och dag. Om barnet kan fokusera blicken redan i livmodern är forskare inte helt eniga om. Några hävdar att barnet lär sig fokusera först under första till andra levnadsmånaden.

Vikt 2 200 gram.


v32

 

Gravid vecka 32

 

Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.

Vikt 2 kg.

Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne. Det är inte ovanligt att man drabbas av trög mage eller förstoppning under senare delen av graviditeten. Orsakerna kan vara flera, bland annat hormonet progesteron som hämmar tarmrörelserna, att man inte kan röra sig lika mycket som vanligt eller att livmodern trycker på tarmarna En annan bidragande orsak till trög mage är järntabletter som många tar under sin graviditet. Drick mycket, ät fibrer och rör på dig så mycket du orkar.

Kroppen börjar förbereda sig för förlossning och du kan känna lättare förvärkar som mensvärk ungefär. Det kan också läcka mjölk ur brösten. Har du anmält dig till en förlossningskurs?

Pappa/partner

Trygghet blir viktigare när man väntar barn och det är vanligt att man ser över sin ekonomi och försäkringar. Hur är det med hem- och livförsäkring? Ska barnet försäkras? Allt detta bestämmer ni själva.

Prata redan nu om hur ni ska göra med föräldraledighet och uttag av föräldrapenning. Några vill ta ut ungefär lika. I andra familjer tar en part större delen. Motiven varierar. Ni kan ta ut föräldrapenning redan 60 dagar innan förlossningen, men tänk på att om ni tar ut dagar innan födseln så har ni färre dagar att ta ut efter. Hör med försäkringskassan om vilka regler som gäller.


...

VA till läkaren på ultraljud s avd i torsdags. Dagen innan så hade jag varit till barnmorskan och då visades det att jag hade ont på vissa punkter i magen. Hon skickade upp mig till sj-huset för att där får konstaterat att det inte var nå att oroa sig över.
Stefan som skulle ha varit i Luleå till på torsdag,avbokade flyget på torsdagsmorgonen för att hyra en bil på onsdagskvällen och kom hem för att vara med på torsdagsmorgonen.


Men som sagt så var det inge fara på taket. Jag blev sjukskriven 25% . 
Det blir lugnare på em för min del.Hoppas man får vila när man kommer hem, då blir det bättre för alla parter. 

Igår så bjöd vi syrran o barnen o mormor på mat. Gott i gott gott!!!!!
Idag så skulle dt visst bjudas tillbaka!!!! Vem ska bjuda imorgon? Nån?


Grattis Sandra!!!!

 Där är du när du var liten... (studenten)

 Mamma älskling!!!!!




Nu fyller du 21 år idag !! grattis!!


Änka...

Trodde inte att det skulle bli så här tidigt men så blev det, Nu har man blivit för en kort stund gräsänka!!!!!

Han tog flyget imorse till Luleå stad med omnejd.
Synd om mig ;) Jag får ha bilen alldeles själv i tre dagar!!! Syyyynnd.....
Amanda o Nellie är hos sin andra förälder. Jag är iofs själv men det går.
Kan känna att jag saknar han ,,lite my,,,..

Idag tog jag och ringde B-morskan. HAr fått ont neröver om jag säger så;). Hon tyckte att det var dags att börja ta det lugnt och fick tid hos henne imorgon bitti. vi får se vad det blir.
Sandra fyller 21 år på torsdag fattar ni att för 21 år sen så födde jag min första kid kl 04.58 den 12 nov!!!!! Hmmmmmm å jag som bara är 27 och hon är ju 21 .. Hur gick det till som ? ;)
Så på torsdag ....Ja må du leva....... resten kommer då :

Tjing!

Söndag

sov lite längre än vanlig till kl 8!!!  Stefan fick en liten present, det är ju farsdag!!! Sedan var det Amanda klippning/färgning hos bästa Angel. Nu är hon återigen mörk och ny klippt. Nellie ringde och ville komma så nu blir det middag hos syster och hämtning av Sofias säng.

Jag känner mig fortfarande lite hängig med det går väl över,fast det blir inte bättre av att jag drömmer en massa skit!!!

hur känns allt?

Så var man här, hoppas det endå är bara för e n kort sväng. känns som så iaf. vet inte direkt vad det är eller gör jag det. beslut som ska tas och vad är då rätt. hmmmmm..

life is life...

Godmorgon massagen!

Återigen gör jag ett besök på Vc för massage på ryggen. Inte så många knölar denna gång att trycka ut. det kan man ju tacka för. Men simningen som jag har börjat med kanske kanske måste ta ett slut för det börjar att luckra upp mellan bena. Hmmm nåja jag fortsätter ett tag till iaf nu när man äntligen har kommit igång med att röra på detta paket som nmera väger 90,6 kg!!! Inte illa för en trähäst!!!!

Jo jo jo .. Kärleken har styrt bilen till Ljusdal för att göra kundbesök. Nästa vecka drar han till luleå på galej.hmm han bara roar sig den lille killen!
ikväll blir det volleyträning och jag ska ha den . HMMM vad ska de fåå göra ikväll då ?? Slita kanske .. grovjobba på golvet ..ha ha ha ha . Japp så får det bli!

Nä nu är det dags för jobb! Ses ..

Den här kommentaren fick jag för ett år sedan......

Och Pilegård är tokkär och så otroligt glad över att ha träffat en så underbar och levnadsglad tjej. Du är fantastisk min underbara kvinna! Tack för att du lyser upp mitt liv!
Puss o Kyss

hemmma!!!

börjar vänja mig vid sängen.  den är lite små hård fast skön ändå!!! Här ligger man nu igen med magont..
satt en stund kan man säga på dass igår..usch   Så idag fast det känns bättre så är man hemma.

mina första...

Nu har jag köpt dem.Mina första.Dom är svarta iofs finns de ivita. En kompis hade sett dem i massor med roliga färger på nätet!! Kanske måste kolla där.

om här hjälper säger de. Mot att de inte ska bli större. Det ska bli lättare med... Och inte bli ondare!!!
Dom var lite snäv .

Trodde att jag inte skulle köpa såna här förrans jag var minst 30 år äldre...men inte! För dom har varit på i dag,.


Jag har köpt mina 1 a STÖDSTRUMPOR!!!! Inget sexigt med det!!!!

Man kon ahoppas bara att det blir bättre .. hoppas kan man ju alltid göra...

ha ha ha ha

RSS 2.0