Tonåringar!!!

Vad ska man ha dom för ??
Vad gör dom för nytta egentligen förutom att svara emot eller inte svara alls!
De är alltid emot dig eller så finns dom inte kvar i denna värld om man vill ha svar ,för då har dom hamnat i tv världen å den kan man ju inte vara utan ! Dom fattar inte varför vi finns ,föräldrar alltså ,för vi är ju i vägen på nåt vis
:(.
Vi tycker att musiken dom spelar inte bör spelas för högt ,medans dom tycker att vår inte ska spelas överhuvudtaget! What !!??
Föräldrar fattar inte att TVn går före all världens  bekymmer och att läxan INTE behövs ...mmmmm pust !
Dom vet att dom kan allt så de behöver inte ha en konversation med någon annan än sina seriekollegor  på tvn !!!! Tonåringarna har även kommit på att ut å röra sig FAkTISKT behövs för att man inte ska bli så tjock , men dom gör det inte !!!   Utan dom menar att när tv serien på femman är slut då kanske dom kan ta en prommis om ev inte den nya serien på trean är nå bra ,,, fast å andra sidan så den som går förtillfället just nu på fyran kan dom hoppa in i så ..nä  nå prommis blev det visst inte idag heller !!!QUE!!!!

Jobbigt att vara en tonårsförälder i dagens TV värld !!!


MIN ÅSA O MIN LILLÄNGEL SANNA !!!!

  Världens mysigaste Nilssons....

Trevligt att köpa present till sitt X..:)

Kidsens far fyller .???..år på fredag , så vi var på Ikea ,nej jag menar Birsta City som det heter och strosade runt. Efter ett antal affärer så hittade vi det vi sökte, en .... Ja, jag kan ju inte direkt säga det. Men när vi väl går där med Sandra 19 år och Amanda 13 år (snart 14 ), så började det låta från dom ." Vi är hungriga ! Undra vad det blir för mat ?" Sandra bor som sagt själv i egen lgh ,så jag förmodar att det må väl hon veta vad hon ska äta .Nä så fel jag hade !!
Det visade sig att jag i ett mycket svagt ögonblick ,som jag hade förträngt .Hade sagt att vi skulle äta tillsammans och att jag skulle stå för hela konkaronget !!! Va ! Dom är smart dom där kidsen ! Det blev iofs inte spec dyrt , Men inte hjälpte dom till ....
Har ni inga kids så passa er för att skaffa nåra !..;) Tjing!!
Sandra 18 ½ och Amanda 13..Puss mina Älsklingar !!!

1891

Trevligt fik med mysig inredning .Levande ljus och bra musik från högtalarna , MEN trasigt dyrt det är där !!!!
Kaffé laté 31 kr och en liten choklad boll 20 kr ( inte för att jag åt nån sån ....)
 Men det var mysigt sällskap jag hade av min vän Jenny och Carina och hennes lill Joel (4 v ) och Lotta och hennes Wille( Ca 9v ) ...Trevligt Trevligt Men trasigt dyrt !!!

En engelsk kvinna är i stan !!

Min kompis Jenny är här . Hon bor numera i England (glömt för tillfället bort vad det heter) Vi har en gemensam kompis där som har bott där i många år . Och numera även Jenny . Det känns tomt ,vi pratar inte lika mycket nu som förr men men . Igår så tog vi oss i kragen .Vi gick ut på Bischop Arms och startade kvällen med en cider." av oss tog visserligen rött vin och försökte att få i sig allt men det hände det som man inte vill hända . Vinet spilldes ut ! på mina jeans!
tur i oturen så var dom redan mörka men det är inge trevligt !
tjejerna fortsatte sen  på Aveny:( jag tyvärr tycker inteom det stället ,har liksom inte hittat charmen än. Jag fortsatte till Oscar . Det var trevligt ! Folk som jag kände igen och många som kände igen mig med !
En trevlig kväll var det !
  Längst ned mot våran vänster sida , Där bor hon ! Corwall heter det ! ( MINNET svek mig inte )


en lördags kväll

har bjudit in en av mina bästa kompisar påvin i kväll . Å det smakar väldigt gott  !!! Väldigt längesen jag satt så här !! Elin och Jag sitter o pratar om saker som bara berör oss. mycket trevligt !!!

Tror att jag har bestämt mig ..

Att jag ska köpa den här telefonen ..  Va tror ni ?


I dag fyller Sanna ½ år !!!!

Vi har blivit bjudna till Sannas ½ års dag . mmmmmm... det är stort ! Kanske det enda ½ året man kommer att fira i hennes liv .. Lill Ängeln våran .DOS DOS MUUUK

jobba på en fredag kväll!!!

Jag har blivit tilldelad att jag ska gå på en utbildning genom mitt jobb. Nu är det så att allt som vi ska göra får vi göra på våran fritid! helt horribelt!
Därför får jag nu en fredagskväll sitta framför min dator o skriva om Svenska dramaten och Colusseum i Rom !!!
Trodde jag hade gjort klart min del i jobbet men tydligen så hade jag missförstått hela uppgiften!!( i 10 h satt jag med den förra som blev icke godkänd)...... SHIT!!!
Men vad gör man inte för sina ynka tusenlappar för Sundsvallskommun..Tro ni att  vi kommer att få nånslags av kompensation för det här ... no way!!!
 Svenska Dramaten  Colusseum..

Ja   Ja   det är väl bara att fortsätta då !!!

söta Sanna ....

image2

VILKEN SKA JAG KÖPA..

Står i valet o kvalet , vet inte vilken telefon jag ska äga i framtiden ... mm svårt beslut ..
den här   eller den här

En kamera telefon   och   en musik telefon....    super svårt !!!

Jobb Jobb och åter jobb

Dö tråkigt kan jag tycka att kliva upp på måndags morgonen, men tyvärr så är det ett måste ! Imorse var en sån dag som det slet ont att kliva upp ur den sköna sängen ,, :(   katten har legat precis bredvid mig hela natten , pust varmt !
Nu ska jag starta med en hälso vecka . Från och med i dag så är det nyttiga middagar ocg kondition av alla dess slag .. Så nu är det sagt , nu blev det ett måste .. Återkommer om det går bra ! 

Söndags göra.

Vad ska en söndag innehålla ? ja , frågar du mig så är det en dag med mycket kaffe o läsning o tv tittande o prommisar . inte så mycket planering alltså . Kanske blir det volley . men jag har lixsom jätte ont i halsen så det lär nog bli en dag hemma i all ära .

En familje kväll

Mor fyller år . Så vi hade  bestämt att vi skulle överaska med en middag hemma hos syster. Alla skulle ta med sig en del i det hela bl.a så skulle syster köpa vin. Vi var 4-5 st drick bara mskn och hon hade köpt EN flaska vin!!! Snällt ,gulligt .Vi fick ett glas var (iofs stora glas ;) ..men det behöver ingen veta... ) mor blev nöjd både med middag och presenter, så kvällen blev topp! natti ...

va! redan lördag OJ!!!

Fattar inte att tiden bara rusar förbi .. och idag som så mycket ska göras ,mamma fyller år (? vet inte riktigt hur mycket ) ska göra pajer och skapa en födelsedagspresent ,,oj oj . igår var jag till Åsa o Sanna o Nicke , han var visserligen inte där men men , Så går så hade vi en tjej kväll ,mysigt !!!  Sanna satt i minst 15 min !! å det var jag som lärde henne tekniken Spänn magmusklerna o sitt rak i ryggen !! ;) O lill Ängeln lyssnade ! klok flicka ..inte gårdagens bild men visst ser VI ut trivas ihop ....

2 av mina Änglar...

image3 Amanda 14 år och Sanna 4mån

oj , det var längesen jag var här..

mmm .. nytt år .. ska jag ta tag i att börja blogga på riktigt.. har ju en del kompisar som gör det här till en vardags sak . att alltid se  till att det står nå vettigt här eller rättare sagt på deras sida ,ja inte här för det har dom ju inga rättigheter till ..
japp å nu så har man blivit kattägare! JAG !
va ! fattar ingetting ! va det ist för ett barn ..! ja kanske det .. vi fick en förfrågan o jag sa ja .
min 14 ¨åriga dotter var i behov av att få kramas med någon o få ta hand om någon . och hon fick katten 2 dar innan julafton . iofs visste hon om den men hon blev super glad !!
Nu så har det gått nåra veckor och fortfarande så hänger lill killen Nisse med .. han har vuxit både på längden och på bredden, tro jag det ! med all mat han käkar . tre ggr om dan får nisse kattmat! Shit ! dom är dyr i drift å . plus att det är en innekatt och då vet ni vad det menas !!! .--- mmmmm :( en kattlåda som måste bytas på.. men än så går det å .
Och vill vi ha kvar han så måste det funka. det finns lite saker som har blivit bättre med att skaffa katt .

1 dammsugaren står framme hela tiden ( då tror alla som kommer att jag dyrkar renlighet) som tillvisso är sant men tyvärr inte fungerat.
2 det är någon som kommer fram till mig när jag kommer hem , han har iofs inte gjort mat men det kanske kommer..;)
 3 jag har nån som nafsar på mig ..hi hi -.. ähh ja när jag sover som skönast på natten ..
men men vad kan en singel tjej förvänta sig ,, man kan inte få allt i livet , bara en del.

RSS 2.0