Vänta lite nu .......

Jo jag sa : Vänta lite !!!
MMMmmm jag tar det från början .......    

Det var en gång en tjej som hade bestämt att gå på tjej fest, för att sedan gå vidare på ett ute ställe o träffa sin drömprins..
Tjejen for dagen innan å köpte nica kläder ,köpte en flaska vitt vin . Å gick och la sig under solen för att se fräschare ut !!!
DEn stora dagen D kom å hon vankade av o an i sin lya för att timmarna skulle gå fortare , hon förberde sig med det mesta som att stoppa upp brösten på rätt ställe , se till att inte ha ätit så mycket innan för att magen Inte skulle se ut som en gravidmage !! Hon hade till o med  tagit på sig sina juveler ,just för denna kväll .
Så kom klockslaget som hon skulle vara på festen ..
O hon tog sina hästar o begav sig till Festen med det stora F . ........... . . . . ...

Allt gick som planerat .. Hon lärde känna nya ansikten o pratade glatt med alla som kom i hennes väg .
Nu var det så här att när klockan slog 9 då kom hennes 1a gäsp . Hon försökte att inte visa den utan la sin lilla hand med sina juveler på över hennes välsminkade ansikte för att inte visa ohövlighet mot värdinnan.
 Innan kl blev 10 hade den lilla finaflickan med dom nya kläderna o den välsminkade ansiktet o det glada ansiktet gäspat ett antal gånger! Tyvärr så hade sällskapet  börjat att förstått att nåt var på gång o värdinnan med .
Flickan insåg att hon måste göra något för att inte somna sittandes så hon tog sig upp o in i köket för att stå dom sista minuterna innan bussen med alla glada å trevliga tjejorna skulle ta dom in till staden där prinsen skulle stå å vänta .
Men i denna saga så slutade det för flickan i sänghalmen redan kl 23 .

Så kan det gå å det är bara att inse att för flickan kommer det att ta tid innan hon orkar o vill .hon trivs i sitt slott med sina . utan att egentligen veta varför ! men allt i livet är en liten gåta ,så kommer det att alltid vara ..
så det är bara att vänta lite ....;)

Tack för en trevlig pratstund om hur barnomsorgen ska vara o inte vara . om hur barnen utvecklas o hur en pedagog ska vara o inte.
Vill även tacka för hur vi lär oss att se på folk o hur bra vi är ,för vi har inte nå  fel . det har alla andra utom vi !!!!
Tack .......

Kommentarer
Postat av: Helene Nilsson

Hoppas tant inte blev allt för utsliten av festen... när du och Gabbi gått hem måste medelåldern ha sjunkit med en herrans massa år!!! Skämt och sido, tack för att du kom och gjorde festen till en underbar kväll. Kram kram

2008-03-09 @ 23:00:23
URL: http://www.taflin.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0