1: a dan på det nya året!

Vi klarade oss, vi kommer att få den lille på det nya året ! Underbart! Nu kan den lille komma närsomhelst gärna idag ,fast vi är inte less men ....

Första dan på det nya året väckte jag min kärlek med massage och kaffe på sängen;) Vi startade sedan med att åka en sväng och kolla på potenciala boenden för framtiden.
Visst det hade snöat och vem som helst som inte vet hur man kört i snön hade säkerligen kört fast men inte vi. Jag har en proffs förare som jag åker med,visserligen inte på pappret men det är vad han tror och det känns som så när vi kör. Dt är mycket sladdar och handrabb som gäller men han har koll på läget , jorå det tycker kanske jag med men han är duktig det är sant!!!

Sedan blev det tre filmer och slappar eftermiddag i soffan med en hel del godis.Vad det inte i år som jag skulle sluta med det ????!!!

Gårdagen avslutades med trevligt sällis från Hov och slutade på en väg på södermalm för att kolla på läckra fyrverkeri som fyrades av från Casinot bl.a.
Kallt men härligt !
Tänk er nästa år då står vi däre med en liten på armen som vi försöker hålla vaken ett tag till för att mamman och pappan vill se fyrverkerierna.. MMMmmysigt !!!

Nu ska vi troligen se den tredje filmen , hoppas det inte är en romantisk komedi för då måste jag hämta näsdukar till min älskade , han får så lätt skräpp i ögonen när vi ser sånt som har ett lyckligt slut !!! Hmmm...


Så hoppas på ett underbart och härligt nytt år för oss alla !!!!!

Kommentarer
Postat av: Monica

Snart dax härligt välkommen ut bebisen ♥

2010-01-01 @ 23:01:10
URL: http://bloggoholicen.blogspot.com/
Postat av: stefan

Grrrr... jag fick faktiskt salt från godiset i ögat...jag looovar!

2010-01-02 @ 12:56:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0